FORUM MEBingilizceLGS, Yazılı, Quiz, Zümre, Yıllık Plan, Kurs Planları

2019-2020 Ortaokul İngilizce DYK Kurs Planları

Milli Eğitim Bakanlığı, Lise giriş sınavı (LGS) ve Yükseköğrenim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlıkları için ortaokul ve liselerde destekleme ve yetiştirme kursları açtı. Kurslar 30 Eylül itibariyle başladı. Bu kurslarda öğrenciler seçtikleri derslerde eğitim almaktadırlar. Bu kurslar sayesinde dershane veya özel eğitim kurumlarına ücret ödemeksizin ücretsiz olarak faydalanmaktadırlar.

Ortaokul ve lise öğretmenleri kurslarda görev almaktadırlar. Kurslarda görev alan öğretmenler kursları bir düzen içerisinde işlemelidirler. Bunun için idareler öğretmenlerden kurs planlarını istemektedirler. Sizler için ortaokul kurs planlarını hazırladık ve sizlere ücretsiz olarak sunuyoruz.

2019-2020 Ortaokul İngilizce DYK Kurs Planları

Aşağıda sınıf düzeylerine göre hazırlanmış kurs planları bulunmaktadır. İndirmek istediğiniz sınıf düzeyinin üstüne tıklamanız yeterlidir.

2019-2020 5. Sınıf İngilizce Yıllık DYK Kurs Planı

2019-2020 6. Sınıf İngilizce Yıllık DYK Kurs Planı

2019-2020 7. Sınıf İngilizce Yıllık DYK Kurs Planı

2019-2020 8. Sınıf İngilizce Yıllık DYK Kurs Planı

Bir önceki yazımız olan 2019-2020 Lise İngilizce Ses Dosyaları Dinleme Metinleri Tıkla İndir başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.