FORUM MEBingilizceLGS, Yazılı, Quiz, Zümre, Yıllık Plan, Kurs Planları

2016-2017 İngilizce 1. Dönem Kurs Planları

2016-2017 İngilizce 1. Dönem Kurs Planları

Yetiştirme ve Destekleme Kursları 3 Ekim 2016 tarihi itibariyle başladı. Kurslar 8. sınıflar için TEOG derslerine açılırken 5, 6 ve 7. sınıflar için her ders düzeyinden sadece 5 ders için açıldı.

8. sınıf TEOG konuları değişmeyip geçen seneki aynı konulardan öğrenciler sorumlu olacaklar. Bir çok okul öğrencilerine ücretsiz kurslarını açtılar. Siztemiz sadece ingilizce dersi üzerine kurulduğu için diğer branşlarda kurs planlarını yayınlamıyoruz.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları dönemlik olarak açılmaktadır. 1. dönem kurs başvuruları tamamlanmıştır. 2. dönem ve yaz dönemi olmak üzere 2 kurs dönemi daha vardır.

Sizler ingilizce dersi için 1. dönem destekleme ve yetiştirme kurs planlarını aşağıdan üzerine tıklayıp indirebilirsiniz.

ORTAOKUL

5. Sınıf İngilizce 1. Dönem Kurs Planı

6. Sınıf İngilizce 1. Dönem Kurs Planı

7. Sınıf İngilizce 1. Dönem Kurs Planı

8. Sınıf İngilizce 1. Dönem Kurs Planı

LİSE

Planlar Yüklenecektir.

www.mebingilizce.net

Bir önceki yazımız olan 2016-2017 MEB İlkokul, Ortaokul, Lise İngilizce Ders Kitapları PDF başlıklı makalemizde 2016-2017 MEB İlkokul, ders kitapları ingilizce ve Lise İngilizce Ders Kitapları PDF hakkında bilgiler verilmektedir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.